Prijzen en kinderopvangtoeslag

Wij rekenen met een prijs per dag. Maandelijks betaalt u het aantal dagen dat uw kind bij ons is. Het tarief per dag is € 72,45. U betaalt dan per maand € 313,95 (€72,45 x 52 weken : 12 mnd.). Omgerekend bedragen de kosten dus € 6,90 per uur.

In bijzondere situaties kunt u ook flexibele opvang afnemen. U koopt uren in op jaarbasis die in 12 gelijke maandtermijnen worden betaald. De uurprijs is dan € 8,-


Rekenvoorbeeld:
Stel uw kind is twee dagen per week bij ons. U betaalt dan 2 dagen x € 72,45 x 4,3333 week €627,90 per maand.


Betaling geschiedt bij ons altijd vooraf, bij voorkeur door middel van automatische incasso. Extra afgenomen uren worden uiteraard achteraf in rekening gebracht. Facturen gaan rechtstreeks per mail naar de ouders. Tijdens ziekte van uw kind of gedurende uw vakantie gaan onze kosten gewoon door en daarmee dus ook uw betalingen. Verzuimde dagen kunnen in principe niet worden ingehaald. Wel is het zo dat u incidenteel dagen kunt ruilen als u dat van tevoren aan geeft en op voorwaarde van beschikbaarheid. De prijs van de opvang wordt jaarlijks aangepast, aan de hand van de algemene prijsindex en eventuele loonkostenstijgingen.