Ons Team

Karin

Mijn naam is Karin. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het mooie stadje Vollenhove. In mijn vrije tijd speel ik, al heel wat jaren, saxofoon in een fanfare orkest. Ook bouwen aan een bloemencorso wagen, in het zomerseizoen, mag ik graag doen. Heel wat jaren geleden mocht ik mijn stage lopen bij De kleine reus, aan Veldbeemdgras. Bij de start van het kinderdagverblijf  op de nieuwe locatie, mocht ik beginnen als pedagogisch medewerker. Al weer heel wat jaren mag ik werken in een hecht en fijn team. De maandag en donderdag ben ik werkzaam op de rode groep. Een paar jaar geleden hoorde ik een mooie zin in onze kerk ‘It takes a village to raise a child’. Wat is het mooi, dat wij als pedagogisch medewerker, de kinderen mogen ondersteunen en een onderdeel mogen zijn, in hun ontwikkeling. Ik vind het leuk om allerlei verschillende  activiteiten aan te bieden, maar kan ook heel erg genieten van wat de kinderen zelf verzinnen. Hoe leuk is het om te zien, het tijgeren van een baby, de eerste stapjes van de dreumes of  het rollenspel  van de peuters.

Geke

Mijn naam is Geke en ik ben geboren op 7 december 1983. Ik ben getrouwd met Herman en samen hebben we drie prachtige kinderen: Fenne, Luca en Jari. Daarnaast heb ik nog een bonusdochter, Marije. Samen met mijn zus mag ik leiding geven aan De Kleine Reus. Dit doen wij sinds januari 2018. We mochten dit mooie kinderdagverblijf overnemen van onze ouders, Bert en Ineke. Met veel plezier doe ik mijn dagelijkse werk. Ik sta 3 dagen op de gele groep, waar ik de zorg voor veel lieve reusjes mag overnemen op de dagen dat hun ouders werken. Daarnaast komen er natuurlijk nog een hoop andere taken bij kijken die horen bij het runnen van een eigen kinderdagverblijf. Ik ben blij dat ik dit mooie werk mag doen en doe dit dan ook met veel plezier en liefde voor de kinderen! 

Brenda

Leuk dat ik hier mijzelf als pedagogisch medewerker van De Kleine Reus mag voorstellen. Mijn naam is Brenda, ik ben geboren op 6 november 1994 en ik woon alweer een aantal jaar in het gezellige stadje Zwolle. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald en in datzelfde jaar ben ik komen werken bij De Kleine Reus. Ik kijk er elke dag weer naar uit om voor de kinderen te mogen zorgen, van ze te genieten in hoe ze zijn en om te zien hoe ze zich ontwikkelen in de jaren dat ze komen spelen. Hun ontwikkeling probeer ik te stimuleren door passend spel/speel materiaal aan te bieden. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben op de groep en met plezier terug kijken op hun dag. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij! Ik werk elke dinsdag, donderdag en vrijdag op de groene groep.

M

Bert

Mijn naam is Bert. Ik woon in Zwolle en ben getrouwd met Ineke. Mijn hobby’s zijn wandelen, diamond painting en schaken. Na het behalen van mijn opleiding tot leraar basisonderwijs  heb ik ongeveer 26 jaar voor de klas gestaan op voornamelijk basisscholen en nog enkele jaren in het voortgezet onderwijs. Op de eerste basisschool waar ik werkte leerde ik Ineke kennen als collega. We konden het zo goed vinden samen dat we na enkele jaren zijn getrouwd. Samen mochten we 6 prachtige kinderen krijgen en inmiddels ook enkele heel erg lieve kleinkinderen. In 2002 hebben Ineke en ik een kinderdagverblijf opgestart waarbij ik de administratieve taken voor mijn rekening heb genomen. Uiteindelijk zijn 4 van onze kinderen ook in de kinderopvang gaan werken. Vanaf 2018 hebben 2 van onze dochters ons bedrijf overgenomen en mogen Ineke en ik nu samen nog enkele jaren voor hen werken. Dat doen we met veel plezier. Ik doe nog steeds de administratie voor de dagopvang en de buitenschoolse opvang. Sinds eind 2009 doe ik dat samen met mijn directe collega Jannie.

Marleen

Mijn naam is Marleen en ik woon in Hattem met mijn ouders, broer en zusje. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te spelen, af te spreken met mijn vriend en vriendinnen, maar ook om rustig een boek te lezen. Het werken met kinderen vind ik erg leuk om te doen. Iedere dag is namelijk anders en dat maakt het extra leuk. Op de dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik momenteel op De Kleine Reus.

Ineke

Mijn naam is Ineke. Samen met Bert woon ik in Stadshagen. Mijn hobby’s zijn: zwemmen, lezen, wandelen en fietsen. Omdat ik heel veel van kinderen houd heb ik een beroep gekozen met kinderen. Ik ben naar de kleuterkweek geweest en heb 6 jaar voor de kleuterklas gestaan. Bij de komst van ons eerste kindje ben ik gestopt met werken. Bert en ik hebben samen 6 kinderen gekregen waar we elke dag nog steeds van genieten. We zijn ook al een aantal jaren opa en oma en dit is ook genieten. Toen onze jongste 3 jaar werd ben ik weer begonnen met buiten de deur te werken. Eerst inval werk op peuter speelzalen. In 2002 heb ik samen met Bert ons bedrijf opgestart. In 2018 hebben we het bedrijf overgedragen aan 2 van onze dochters. Mooi om te zien hoe je dochters het bedrijf nu voort zetten. En wat zijn kinderen leuk, geen dag is hetzelfde. Wanneer ik opnieuw een beroep mag kiezen, is dit zeker weer met kinderen. Ze zijn zo puur, onbevangen, lief, spontaan. Gewoon reusachtig in hun kleinheid.

Jannie

Mijn naam is Jannie Luijendijk. Ik ben geboren op 19 september 1973. Ik woon in Zwolle en ben getrouwd met Arjon. We hebben samen 3 kinderen, waarvan een paar een relatie hebben. Ik maak graag een wandeling met een vriendin of we pakken de fiets om een mooie tocht te maken. Daarnaast houd ik erg van lezen. Vanaf eind 2009 werk ik bij De Kleine Reus. Samen met Bert zorg ik voor de administratie. Daarnaast coördineer ik de buitenschoolse opvang en de stages. Af en toe zult u mij ook op de dagopvang of BSO zien. Wanneer het nodig spring ik daar bij. Ik heb veel plezier in het werken met en voor kinderen. Al werk ik meestal achter mijn bureau, toch geniet ik ontzettend van de verhalen van en over de kinderen. Ook vind ik het contact met ouders en collega’s erg belangrijk. Dus mocht u vragen hebben, laat dat dan gerust weten. Ik sta u graag te woord!

 

Jacomien

Wat is iedere dag een feestje om te mogen zorgen voor de kinderen! Ik ben Jacomien, samen met mijn man hebben wij 3 kinderen, 2 dochters (2003 en 2005) en een zoon (2010). Inmiddels werk ik al ruim 12 jaar met veel plezier bij De Kleine Reus. Hiervoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf in het zuiden van het land. In deze tijd heb ik al van vele kinderen de boeiende ontwikkeling mogen volgen
van baby totdat ze naar de basisschool gaan. Het mooie van dit werk is dat je de kinderen mag begeleiden in hun eigen ontwikkeling en mag genieten van hun spontaniteit en openheid. Ieder kind is weer zo anders, dit brengt een mooie veelkleurigheid met zich mee. Samen met mijn lieve collega’s hoop ik dit werk nog heel lang te mogen doen.

 

Henrieke

Mijn naam is Henrieke en woon in Zwolle, in het mooie Stadshagen. Ik ben getrouwd met Izak en samen hebben we drie kinderen waar we trots op mogen zijn! Ik werk vanaf 2014 met veel plezier op De Kleine Reus. De eerste jaren alleen op de BSO maar inmiddels nu ook al een poos gecombineerd met het werken op de dagopvang. Mijn hart ligt echt bij de kinderen, ik geniet echt van de momenten van het verzorgen, samen kletsen, troosten , knuffelen en de groei en ontwikkeling die ik zo van dicht bij mag mee maken. Daarnaast geniet ik ook van het samenwerken in ons fijne team en de contacten met ouders, het vertrouwen dat je krijgt en het overlegmoment samen. Daarnaast mag ik ook graag lezen met de kinderen, door deze interactie ervaar je ook de belevingswereld waar de kinderen in leven, daar kan ik echt van genieten!

Karlijn

Mijn naam is Karlijn. Ik ben geboren op 23 september 2001. Ik woon in Kampen bij mijn ouders. Ik doe de opleiding Pedagogisch medewerker, niveau 3, BBL. Ik werk drie dagen op De Kleine Reus en ga één dag in de week naar school. Ik houd veel van kinderen. Ik wil ze een fijne en veilige omgeving bieden. En ze helpen bij het ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken!

Jaap

Mijn naam is Jaap en ik woon in de wijk Holtenbroek van Zwolle. Ik werk nu 13 jaar bij De Kleine Reus en vind het nog steeds erg leuk om met kinderen te werken. Woensdagochtend sta ik bij de dagopvang en de overige dagen doe ik de voorschoolse en naschoolse opvang. Met kinderen werken is nooit saai!

Kirsten

Mijn naam is Kirsten, geboren op 17 januari 1997 in Zwolle. Momenteel woon ik in Zwolle (Berkum). Ik werk op de kinderopvang en op de BSO. Ik vind het zelf heel leuk om creatief bezig te zijn, ook met de kinderen! Wat ik echt belangrijk vind is dat elk kind zich gezien en geliefd voelt. Dit kan door een gesprekje of een knuffel, dat vind ik heel waardevol. Ik werk altijd met plezier bij De Kleine Reus en ben erg blij met ons leuke team en natuurlijk ook alle lieve kinderen!

Etty

Mijn naam is Etty. Ik ben getrouwd met Feiko en samen hebben we 6 kinderen. Alle kinderen zijn volwassen en uit huis, er zijn vier kinderen getrouwd. We hebben 4 kleinkinderen, waar ik erg van geniet. Mijn hobby’s zijn: lezen, knutselen, zwemmen, fietsen. Ik houd veel van kinderen en vind het heerlijk om voor ze te zorgen. Heel graag wil ik uw kinderen een veilige en liefdevolle omgeving geven. Ook vind ik het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. Ik vind het een voorrecht dat ik hen daarin mag stimuleren en begeleiden. Maandag en donderdag werk ik op De Kleine Reus op de rode groep.

Esther

Mijn naam is Esther geboren op 21 juni 1990 en woon samen met mijn vriend (Cees) in het stadje Elburg. Ik ben een sociale, enthousiaste, sportieve meid. Mijn hobby’s zijn leuke momenten hebben met dierbare mensen om mij heen, sporten en een boek lezen. Vanaf 2018 werk ik bij kinderdagverblijf De Kleine Reus. Ik ben voornamelijk werkzaam op de BSO en val af en toe in op het KDV. Ieder kind is uniek met zijn/haar kwaliteiten. Je stimuleert ze in hun ontwikkeling en laat elk kind zich bij jou veilig voelen, daarom vind ik het zo mooi om met kinderen te werken. Iedere dag is uitdagend en bijzonder met de kinderen/personeel.

Lydia

Mijn naam is Lydia en ik ben geboren op 6 oktober 1988. Ik woon in Stadshagen samen met mijn man en twee zoontjes. Onze oudste gaat naar school, de jongste nog niet. Ik vind het ontzettend leuk om met jonge kinderen te werken en vooral met kleuters. Met plezier werk ik op de jongste groep bij de BSO. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en fijn om contact met ze te hebben: om ze te zien, naar ze te luisteren en ze te helpen. Het belangrijkste voor mij in mijn werk is dat de kinderen zich veilig en prettig voelen en een fijne ontspannen tijd hebben met elkaar.