Ervaringen ouders dagopvang


“Onze dochter is 2,5 jaar en helemaal blij als ze mag spelen bij De Kleine Reus. Ze is dol op Dineke (leidster). Als we in het weekend naar vrienden fietsen in de buurt zwaait ze altijd, ook al is “Dika” niet thuis. Zo leuk om te merken hoe ze het ervaren en onderdeel van hun leventje is! Wijzelf zijn ook blij dat we helemaal hebben gevonden wat we zochten: het is overzichtelijk, persoonlijk, er is rust, regelmaat. Het zijn kleine groepjes met geweldige leiding vol aandacht voor elk kleintje!” (Moeder van Eva)

​”Onze drie kinderen gaan enkele dagen in de week naar De Kleine Reus. Een overzichtelijke en gezellige opvang met regelmaat waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijkheden van je kindje(s). Tevens wordt een logboek bijgehouden. Een fijn gevoel voor ons als ouders en handig bij het wijzigen van het ritme van je kindje(s). Daarnaast wordt er echt moeite en tijd ingestoken om leuke dingen met de kinderen te doen (knutselen, muziek, dansen, een bezoek aan de kinderboerderij).  Mede hierdoor zien wij onze kinderen spelenderwijs ontwikkelen.” (Moeder van Thalia, Liv en Fay)

“Ruim tien jaar, vier kinderen (niet allemaal tegelijk;), twee dagen per week. Dat zijn heel veel haal- en breng momenten en belangrijker, nog veel meer liefdevolle uren bij Kinderdagverblijf De Kleine Reus. Onze kinderen hebben het van de eerste tot de laatste dag fijn gehad; Samen spelen, ontwikkelen, liedjes zingen, eten, naar de speeltuin en kinderboerderij, in de fietskar, lampionnen maken, boekjes lezen, boodschapjes doen, waterfeest in de zomer. Maar bovenal rust (hoe doen jullie dat toch?) en oprechte aandacht van de leidsters voor de kinderen. De leidsters doen niet gewoon ‘hun werk’, maar doen hun werk met passie en liefde. Het tijdperk van Kinderopvang De Kleine Reus is voor ons voorbij. Een periode in ons gezin die we hebben afgesloten en waar we met veel dankbaarheid en plezier op terug kijken. De eerste keer brengen verliep niet zonder tranen. De laatste keer ophalen en dus afscheid nemen ook niet.  Gelukkig hebben we de BSO De Kleine Reus nog! …” (Moeder van Hugo, Bente, Robert & Sander)